Новини фінансів: банки, валюта, страхування, ринки і акції, нерухомість, авто, бюджет, економіка

Гроші позичають навіть офіційно безробітним та пенсіонерам. Термін позик довший – 3-12 місяців, а не «до зарплати». Постійним клієнтам можуть запропонувати кредит зі знижкою до 70%. Відсоткові ставки за позиками вищі, ніж у багатьох вітчизняних банків. Людям з неблагонадійною кредитною репутацією здебільшого відмовляють у позиках. Закрити рахунок за власним бажанням можна лише через 62 дні. Поповнення карткового рахунку та зняття готівки без комісії до 5 разів/міс.

Які фінансові новини з України варто знати

Станом на 2022 рік його послугами користувались понад 1 млн клієнтів. З рахунків у іноземній валюті – як готівкову гривню, так і валюту рахунку, обсягом до 100 тис. Такі обмеження на зняття готівки мають на меті запобігти непродуктивному відтоку капіталу та зменшити тиск на міжнародні резерви України. Але водночас вони дають змогу задовольнити першочергові потреби українців. У новобудовах є великі підземні паркінги, з одним паркомісцем на квартиру.

Одна з країн Африки вимагає від Binance 10 мільярдів доларів: що сталося

За незастосування РРО — є один з найбільших штрафів. Якщо не видали фіскальні чеки та не зареєстрували їх, не застосували касових апаратів, то штраф складає 100% за перше порушення та 150% — за наступне. Компанія Visa призначила Крістіну Дорош старшою віце-президенткою, регіональною менеджеркою Visa в 17 країнах. Дорош відповідатиме за операційну діяльність та визначатиме стратегію Visa у Південно-Східній Європі, Центральній Азії, країнах Кавказу, Україні та Молдові. Збираємо 220 мільйонів гривень на підсилення 100 снайперів для ефективної розвідки та ураження цілей на відстані понад 2 км.

Долучитися до нього дуже просто, встановивши мобільний застосунок Mono, дружній до iOS та Android. Після цього відсканувати камерою особисті документи і можна замовляти картку, відкривати депозит, переказувати гроші, сплачувати комуналку, поповняти мобільний рахунок тощо. Заснований 4 роки тому, Monobank майже блискавично набув шаленої популярності. https://www.0412.ua/list/409909 В січні 2023 у нього налічувалося вже 6,75 млн клієнтів, здебільшого завдяки справді зручному інтернет банкінгу. Вочевидь користувачам до вподоби зрозумілий інтерфейс, невимушений тон спілкування та кумедні персонажі, що супроводжують сервіс. У фокусі уваги також можливість передавання Україні знерухомлених російських активів.

Кабмін поліпшив модель підтримки виробників електроенергії з відновлюваних джерел

Одразу після стислого огляду компаній наведено наші докладні пояснення та деякі корисні поради. Також повідомимо за якими критеріями виставляються оцінки на думку користувачів, яким чином сформовано рейтинг «ТОП 20 фінансових компаній України». Матеріал підготовлено за підтримки проєкту Європейського Союзу “Посилення регулювання та нагляду за небанківським фінансовим ринком” (EU-FINREG). Зміст матеріалу є винятковою відповідальністю Національного банку України і не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу. Проте війна триває, тож банківська система й надалі має працювати, як годинник. Саме тому, правила, запроваджені на початку війни, пом’якшують чи уточнюють.

Примусова прив’язка до кредитки «Універсальна» у разі розстрочки та наполегливі поради операторів її отримати. Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter. Редакція не несе відповідальності за факти та оціночні судження, оприлюднені у рекламних матеріалах. Згідно з українським законодавством відповідальність за зміст реклами несе рекламодавець. Як і через кого Україна втратила можливість створити свою сучасну БМП, яких не вистачає ЗСУ. Аналітика – Глибокий розбір фінансових трендів та стратегій, що допомагає розуміти напрямки руху економіки.

Будь-яке копiювання, публiкацiя, передрук чи наступне поширення iнформацiї, що мiстить посилання на «Iнтерфакс-Україна», суворо забороняється. Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на агентство «Українські Новини», в будь-якому вигляді суворо заборонено. У Києві середня ціна за квадратний метр у “економі” становить 27 тис. Податковий консультант Михайло Смокович пояснив для ФОП, які найчастіші та найболючіші штрафи для підприємців зі сторони податкової цього року. Ми формуємо новий комунікаційний канал для українців та вітчизняного бізнесу.

Реальна річна процентна ставка складається з усіх відсотків, комісій та додаткових платежів, які ви сплатите кредитору впродовж 1 року. Деколи вона втричі перевищує номінальну ставку, вказану в кредитній угоді. Деякі кредитори висувають досить суворі вимоги до позичальників.

Одна із найдосвідченіших мікрофінансових організацій України вийшла на ринок ще в 2010 році. Незважаючи на високу вартість кредитів та доволі жорсткі санкції за непогашення, зберігає статус добропорядного і чесного кредитора. По-перше кредитує, не тільки фізичних осіб, а й малий бізнес. По-друге, укладає факторингові і лізингові угоди, виступає фінансовим гарантом та поручителем – і от для цього вже доведеться їхати в офіс компанії, розташований у м. Сервіс миттєвого кредитування, доступний через веб платформу і мобільний застосунок. Реєстрація відбувається за номером телефону, потім треба заповнити анкету згідно даних в паспорті, прив’язати карту і пройти верифікацію. Невдовзі клієнт отримує повідомлення з кодом, який вводиться на сайті для підписання кредитної угоди.

Проте, на відміну від конкурентів, «Кредит Маркет» має фізичні відділення, а також працює через посередників. Крім того, позики виплачуються як на карту, так і готівкою в касі. Уточнення видів перевірок, які проводить Нацбанк, під час проведення яких кредитори зобов’язані надавати документи і їх копії з інформацією, що становить банківську таємницю.